" Welcome "

Blog saya xsemegah mana.. hanya luahan n bicara hati.. *celoteh seorang gadis kampung* SELAMAT DATANG~~

Tuesday, April 10

Contest "CANTIK BERTUDUNG" by Farina Hunny


*celoteh gadis kampung*
hoi hoi readers..
this is contest pertama yang chouko join.. haha..
nak join?? klik je kat sini --> sila-sila klik yeee~


"SYARAT-SYARAT PENYERTAAN"

1. Digalakkan FOLLOW blog Farina .
2. Buat entry Contest "Cantik Bertudung" by Farina Hunny
3. Copy banner + FULL ENTRY( bermula dari SYARAT sampai BEST BY ye ) , then paste kat entry korang tuh .
4. Sertakan  gambar ( LENGKAP BERTUDUNG ) yang korang nak pertaruhkan . MAKSIMUM 3 sahaja :)
5. Gambar yang dipertaruhkan menjadi hak Farina Hunny sepenuhnya
5. tag 3 orang kawan , pastikan dorang tau .
6. Link entry korang kat ruangan komen ( KALAU PRIVACY BLOG  , takleh buka , AUTOMATIK  batal )

HADIAH-HADIAH :

FIRST PRIZE 

❤ sehelai tudung / selendang 
❤ sebuah buku 
❤ seutas tasbih
❤ brooch
❤ ::: FREE sulam manik kat baju kurung :::

SECOND PRIZE

 ❤ sehelai tudung / selendang
❤ sebuah buku
❤ seutas tasbih
❤ brooch

THIRD PRIZE

❤ sehelai tudung / selendang
❤ sebuah buku
❤ brooch

NOTES 
: contest ini diadakan utk sejukkan mata tengok muslimah bertudung :')
: contest ini dibatalkan serta merta jika kurang daripada 20 peserta / Farina meninggal dunia sebelum contest ini ditutup :')
: hadiah simple saje la keyh  :') di"taja" sepenuhnya oleh Farina
: untuk hadiah pertama yg jahitan manik tu , agak leceh la ek :') sspe yg menang tu kne pos baju     korang utk dijahit *100% hasil tangan Farina* . kalau hantar tempah mahal ouh , ni kasi free je taw :')

BEST BY : 30/04/2012
-atau maybe dipanjangkan-


:: Gambar saya yang tak semegah mana :: 

the First one  ^^,

klik kalau suka ^^,
the Second one ^^,

--> click here <--
the Third one ^^,


tagged person ^^,

p/s: chouko punye gamba memang xsemegah mana.. but,doakan chouko yang terbaik~!  :)

bubye..
as salam..
take care..

smile :)



Terima Kasih sudi baca. SUKA?? ~L!Ke-L!Ke aJe~!! :)

10 catatan tinggalan:

  1. dari segmen yang sama :)

    gud luck !

    done Follow u ~

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. sama-sama..
      thnxs jugak kat akak coz anjurkan contest ni.. sangat menarik.. :)

      Delete
  3. dari contest yang sama :D

    done follow u sayangg :)

    gud lux

    ReplyDelete
    Replies
    1. oh.. thnxs kayy..
      gud luck jugak dea~
      omw following u.. :)

      Delete
  4. np comel sgt nii. hehe. :) gd lx

    ReplyDelete
  5. haha.. tipu je tu~~
    terima kasih yeee :)

    ReplyDelete

As salam n hye~!
kepada readers yg baik hati,leave comment ya :)
arigato~!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
!~COPYRIGHT Miz Chouko~!